Make your own free website on Tripod.com


home                het spel         het verhaal   screenshots   cgi               features         units     messageboard links           downloads nieuws       zoeken 

 

 

In het spoor van het succes van Cossacks begint GSC gameworld aan een nieuw spel: "American Conquest".

De omvang van het spel is enorm, het bevat evenementen zoals de aankomst van de eerste Europeanen in de nieuwe wereld, het verkennen van nieuwe gronden in Amerika, het stichten van kolonies en de vorming van de USA, Canada, Mexico, en alle andere landen in Zuid-Amerika. Ervaar de opkomst en de val van de rijken van de Mayas en de Inca's, verschillende oorlogen tussen kolonies en de revolutionaire oorlog.

Het spel zal dynamische en boeiende real-time gameplay ondersteunen. In tegenstelling tot vele andere RTS games zullen spelers mogelijk zijn om gigantische veldslagen te spelen (tot  16000 man) en al hun taktieken en strategieŽn te realiseren.

Toch blijven de standaard RTS-kenmerken zoals resources verzamelen en bouwen gebruikt worden, een grotere nadruk zal gelegd worden op diplomacy en combat, vooral combat in een grote verscheidenheid aan taktieken. 

Spelers kunnen nog steeds gebouwen bouwen. In andere spellen worden barakken, torens, wallen, enz. apart gebouwd worden, nu zal het mogelijk zijn om grote forten en burchten te bouwen en units in de gebouwen te steken voor verdediging.

het spel zal 12 verschillende europese en natieve Amerikaanse naties ondersteunen, alsook imense spelmappen, een rijke spelwereld met flora en fauna, een verschil aan landschappen en veldslagen met tot 16.000 units, met zware PC's zelfs meer, aangezien er geen population limit is! Een goed uitgedokterd singleplayer spel, een multiplayer ondersteuning en meer wachten op de spelers van American conquest. 

Laatste nieuws (zijn we nog niet zeker):

Het spel zou met recruteringssysteem werken, wat wil dit nu zeggen: in tegenstelling tot cossacks waar je gewoon een mannetje in barakken maakt, zal je nu eerst een man in town center moeten maekn, dit naar fort sturen en daar trainen, dus veel realistischer. Dit wordt wel verwacht, maar nog niet zeker dat ze het zo zouden doen, laat ons hopen van wel.

Dit alles heeft zelfs nog redelijk systeemvereisten.  PII 333
64 Mb RAM
Sound Card
MS Windows 95/98/ME/2000/XP/NT

 
 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan cossacksfan@hotmail.com.
Laatst bijgewerkt: 01 April 2002